• 27/03/2023

Rama publikon fotot dhe pyet: A e gjeni dot ku është ky qytet?

 Rama publikon fotot dhe pyet: A e gjeni dot ku është ky qytet?

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale disa foto nga lagjja e re e rindërtuar e qytetit të Laçit, financuar nga qeveria turke.

Krahas fotove të publikuara, kreu i qeverisë ka pyetur qytetarët nëse arrijnë ta gjejnë se për cilin qytet bëhet fjalë.

“A e gjeni dot ku është ky qytet?”, shkruan Rama.

Pas disa muajsh, Laçi duket se shumë shpejt do t’i jetëzohet lagjja e re me 524 apartamente, ku do të strehohen familjet e mbetura pa shtëpi pas tërmetit të 26 nëntorit 2019.

Të ngjashme