08/02/2023

Këtë të hënë, kryeministri Edi Rama ka vizituar akademinë e njohur ushtarake amerikane West Point.

Kreu i qeverisë ”Rama 3”, shoqërohej nga Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi dhe ambasadorja e SHBA-së në Shqipërisë, Yuri Kim.

Mendohet se Rama dhe delegacioni do të qëndrojnë të paktën 10 ditë në SHBA.
Arsyeja kryesore e vizitë është mbledhja e Asamblesë së Oragnizatës së Kombeve të Bashkuara.