08/02/2023

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar sot se në datën 28 Nëntor do të hapet kantieri për ndërtimin e aeroportit të Vlorës.

Ky projekt është premtuar prej vitesh nga Kryeministri, por vetëm pak kohë më parë është përzgjedhur kompania e cila do të ndërtojë këtë vepër të re infrastrukturore.

Ndërkohë në një postim në mediat sociale, Rama njofton se në 29 Nëntor përfundon dhe ndërtimi i Rrugës së Arbrit dhe do të jetë i aksesueshëm për të gjithë udhëtarët.