01/02/2023

Sabiani doli i përlotur nga shtëpia më e famshme në Shqipëri pas qëndrimit brenda prej më shumë se 60 ditësh.

Këngëtari u përlot teksa përshëndeti banorët e tjerë të shtëpisë, me të cilët ndau “hallet” dhe sherret e përditshmërisë.

Sapo mbërrriti në studio e spektaklit “prime” atij iu mbushën sërish sytë me lotë.

Sabiani ishte ndër banorët protagonistë të këtyre ditëve, ndërsa brenda shtëpisë krijoi edhe një afrimitet të madh me Ilirin.