26/01/2023

Liri Berisha është kujdesur gjithmonë, që të mos e ekspozojë origjinën e saj dhe e ka mbajtur sa më enigmatike atë.

Kjo, për shkak të kompleksit se origjina e saj është serbe.

Madje, ka arritur deri aty sa të ndërrojë edhe emrin e së ëmës në gjëndjen civile, nga Milica, në Milika.

Ndryshe nga i vëllai, që vazhdon të ketë në gjëndjen civile, emrin e së ëmës Milica.

“Shkëlzen Berisha po përpiqet të gjej jugosllavë të rinjë në Tiranë. Me sa duket po i ndjehet vetëm nëna e tij jugosllave e cila nga kompleksi i apatridit që ka ja ka ndryshuar emrin nënës nga Milica në Milika.

Respekt për vëllain e saj që respekton emrin e nënës dhe orgjinën e tij jugosllave”, vë në dukje gazetari Mero Baze, që ka botuar edhe faksimilet e mëposhtme.