08/02/2023

Tensione në mbledhjen e kryesisë. Aldo Bumci dhe Jemin Gjana, debate të ashpra deri në tentative për konfrontim fizik.

Dy nga me te urtet ne kete parti jane detyruar t’i tregojne “muskujt” njeri tjetrit, duke treguar qarte se tensioni politik ne PD ka nivelin me te larte te mundshem.

Vendimi i Bashes per 18 dhjetorin si date te Kuvendit kombetar te PD, per t’ia mbivendosur atij te 11 dhjetorit te thirrur nga Berisha, e ka acaruar situaten e cila ehste shperthyese.