• 31/03/2023

Përse duhet të ndryshojmë rrobat kur shkojmë në shtëpi

 Përse duhet të ndryshojmë rrobat kur shkojmë në shtëpi

Kur kthehemi në shtëpi pas një dite të lodhshme, ne shpesh dembelosemi për të ndryshuar rrobat tona. Gatuajmë, rrimë, pastrojmë tavolinën dhe mbajmë të njëjatat rroba që patëm dhe në punë. Por ky veprin nuk është aq i pafajshëm sa duket, dhe mund të ndikojë në shëndetin e pamjen tonë.

Çfarë duhet të dini:

Është e pashëndetshme për venat tuaja

Mund të dukeni  mirë me xhinse të ngushta por dëmton qarkullimin e gjakut.

Ju mund të sillni mikrobe në shtëpi

Doktorët thonë se nuk duhet të shqetësoheni për këto baktere por ka mundësi të prekemi nga ato.

Mund të shkaktojnë akne në trup

Nëse keni akne në kurriz, duhet të shikoni me kujdes rrobat që vishni. Rrobat sintetike duken tërheqese por nuk e lejojnë lëkurën të marrë frymë.

Mund të shkaktojë probleme në stomak

Rrobat që ngushtojnë stomakun mund të shkaktojnë probleme serioze. Nëse xhinset me belt ë lartë janë të preferuarat tuaja, përpiquni t’i vishni vetëm me raste.

Të ngjashme