-5.5 C
Tirana
Thursday, 27 January, 2022

Pallati mbretëror mund të padisë Netflix

Familja mbretërore thuhet se mund të padisë Netflix për filmin “The Crown”. Avokatët pretendojnë se familja mbretërore mund ta padisë gjigandin e transmetimit me pretendimin se e kanë paraqitur familjen e tyre në një dritë negative.

“Miqtë e familjes mbretërore kërkuan këshilla ligjore. Këshillat që ata morën do të vlejnë edhe për familjen mbretërore.”, bën me dije  The Sun. Sezoni i pestë po xhirohet në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të publikohet në Nëntorin e ardhshëm.

Një tjetër burim i tha The Sun se seriali i ardhshëm mund të jetë shumë i dëmshëm, veçanërisht pasi shumë njerëz besojnë se shfaqja është një dokumentar dhe jo një dramë.

TË NGJASHME

TË FUNDIT