• 10/06/2023

Olta: ‘Luizi është i lodhur nga kjo histori’/ A po heq dorë këngëtari nga çmimi i madh?

 Olta: ‘Luizi është i lodhur nga kjo histori’/ A po heq dorë këngëtari nga çmimi i madh?

Në një bisedë që është zhvilluar ditën e sotme në ambientet e shtëpisë më të njojhur në Shqipëri, deklarata e Oltës ka qenë vërtetë shqetësuese.

Ajo është shprehur se në këtë pikë të lojës edhe Luizi e do jashtë shtëpisë Kiarën, por e ka të pamundur ta artikuloj këtë gjë.

Ndërkohë që nga ana tjetër ka qenë Luizi ai i cili siç duket “ka hequr dorë” nga çmimi i madh duke u shprehur se do të nxjerr fituese Kiarën.

Pjëse nga biseda:

Luizi: Unë do nxjerr Kiarën fituese të këtij BBV.

Olta: Atë nuk e bën dot ti. Nuk e thotë dot ai dhe është normale por që edhe ai do që të dalë Kiara. Nuk e thotë dot por unë ia lexoj.

Po tha, dua të dal Kiara del skarco fare, del bllof. Por unë e di, ia lexoj. Ky është i lodhur nga kjo histori.

Të ngjashme