20/03/2023

Oltës nuk i del ‘e keqja’ me Luizin. Ata të dy u përplasën ashpër gjatë ditës së sotme, ku përdorën dhe fjalë të ulëta.

Duke folur me Kristin, Olta i tha atij që do hakmerret ndaj Luizit. Kristi e këshilloi Oltën që të mos bjerë në nivelin e tij, sepse në atë mënyrë do të prishë imazhin që ka.

Por, Olta tha se nuk mund të rrijë pa reaguar kur dikush i përmend moralin dhe se reagimi nuk do e dëmtojë imazhin e saj, për aq kohë sa publiku e kupton situatën.

Duke folur me kode, Kristi i tha Oltës se narkoman-ët, mund të bëjnë çdo gjë.