20/03/2023

Gjatë një bisede me banorët, Olta Gixhari ka rrëfyer të tjera detaje nga marrëdhënia me bashkëshortin e saj misterioz.

Ajo është shprehur se është shumë e varur psikologjikisht nga partneri dhe se pas çdo veprimi që bën në Big Brother i del para syve ai.

“Ndonjëherë nuk i gjej fjalët për ta shpjeguar pse vendosa të vi këtu. Sepse unë praktikisht e kisha harruar Oltën komplet, e kisha lënë çdo gjë. Për mua familja është gjithçka. Ata të dy i dua shumë. Nuk jetoj dot pa ata. Për mua është sfidë më vete, se jam shumë e varur psikologjikisht nga burri im. Jam totalisht e varur nga ai. Unë kam nevojë për fjalën e atij për çdo hap që hedh. Unë që dukem femër e fortë, kam varësi psikologjike nga ai njeri të frikshme. Unë çdo veprim që bëj këtu më del para syve ai”, është shprehur aktorja.

Olta dhe bshkëshorti janë prindër të një djali i cili quhet Amar.