26/01/2023

Nga Kreshnik Spahiu

Sot Elsa Lila është sulmuar barbarisht nga gjysma e mediave shqiptare, jo për atë çfarë akuzohet apo arrestohet, por për bindjet politike.

O njerëz, Elsa përpara se të jetë socialiste, është nënë, bashkëshorte, jetime, por dhe ikonë e muzikës shqiptare.

Zëri dhe tingujt e saj do lënë gjurmë për Shqipërinë, më shumë se “loti që pikon” nga sytë tuaja për partinë.

Shkruani dhe shajeni 100% për krimin, por jo për bindjet.