• 10/06/2023

Një lutje që kërkon ndihmën e shqiptarëve: Historia e 43 vjeçarit që po lufton me jetën

 Një lutje që kërkon ndihmën e shqiptarëve: Historia e 43 vjeçarit që po lufton me jetën

“Unë quhem Klodian dhe po mbledh fonde për Andi Gorenca, një bashkëshort dhe baba i përkushtuar i cili është diagnostikuar me kancer të mushkërive. Andi është 43 vjeç dhe i martuar me Ivën, gruan e tij të dashur, me të cilën ka dy djem, Greg dhe Noah.

Historia e tyre e dashurisë ishte e forte dhe ata u martuan në vitin 2011, duke pritur me padurim rritjen e fëmijëve të tyre dhe ndërtimin e një të ardhme së bashku. Megjithatë, ëndrrat e tyre janë ndërprerë nga sëmundja e Andit. Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të mbështetur Andin dhe familjen e tij në këtë kohë të vështirë.

Historia: Udhëtimi i Andit me kancerin ka qenë një rrugë sfiduese. Ai fillimisht iu nënshtrua trajtimit për kancerin e mushkërive, por më vonë mjekët gjetën qeliza të vogla kancerogjene në trurin e tij, të cilat përparuan në Meningjit Karcinomatoz.

Që atëherë, shëndeti i Andit ka ardhur duke u përkeqësuar me shpejtësi dhe aktualisht ai nuk mund të punojë dhe të mbajë familjen. Trajtimi i Andit ka qenë shume I kushtueshem financiarisht dhe faturat e tij mjekësore vetëm po rriten. Familja e tij është duke luftuar për të përballuar jetesën dhe ata kanë nevojë dëshpërimisht për ndihmën tuaj.

Qëllimi: Qëllimi ynë është të mbledhim 50,000 € për të ndihmuar Andin të mbulojë shpenzimet e tij mjekësore dhe të mbështetur familjen e tij. Këto para do të shkojnë për kimioterapinë, rrezatimin dhe shpenzimet e tjera që lidhen me trajtimin.

Ne duam gjithashtu të sigurojmë që familja e Andit të ketë mbështetjen financiare që u nevojitet gjatë kësaj kohe të vështirë. Ata po përballen me një të ardhme të pasigurt dhe çdo kontribut do të sjellë një ndryshim të madh në jetën e tyre.
Thirrje për veprim: Ju lutemi merrni parasysh të bëni një donacion për fondin e shpenzimeve mjekësore të Andit.

Mbështetja juaj do të thotë sa e gjithe bota për familjen e tij, e cila po lufton për të përballuar barrën emocionale dhe financiare të sëmundjes së tij. Nëse nuk mund të dhuroni, ju lutemi ndajeni këtë fushatë me miqtë dhe familjen tuaj. Së bashku, ne mund të ndihmojmë Andin dhe familjen e tij të luftojnë kancerin dhe të kthehen në rrugën e shërimit”

https://www.gofundme.com/f/help-andi-and-his-family

Të ngjashme