Një i vdekur, dy të zhdukur pas shirave të rrëmbyeshëm në Gjeorgji

 Një i vdekur, dy të zhdukur pas shirave të rrëmbyeshëm në Gjeorgji

Një person vdiq, dy u zhdukën në fshatin gjeorgjian Djumati (rajoni i Guria) si pasojë e shirave të rrëmbyeshëm.

Ekipet e shpëtimit zbuluan trupin e një të mituri, kërkimi për të cilin u krye pas rrëshqitjes së dheut, tha shërbimi për shtyp i Ministrisë së Punëve të Brendshme të Gjeorgjisë.

Reshjet e shumta, të cilat ranë në Gjeorgji mbrëmë, krijuan probleme serioze në rajonet e Guria, Kakheti dhe Adjara. Pemët janë rrëzuar, oborret dhe katet e para të banesave janë përmbytur, infrastruktura është dëmtuar.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Vazhdojnë kërkimet për dy personat e tjerë të zhdukur në rajonin e Guria, tha Ministria e Punëve të Brendshme.

tiranaweb.al


Të ngjashme