01/02/2023

“Frigorifer i zi” dhe “magazinim mishi” janë termat që përdorin njerëzit për të përshkruar apartamentin e yllit të rokut, Marilyn Manson.

Media e huaja shkruajnë se ai ka gjithashtu një dhomë përdhunimi, ku mbyll “vajzat e këqija”. Zbulimet e reja rreth Marilyn Manson dalin në dritë pas një hulumtimi të revistës Rolling Stone.

Gratë, por edhe meshkujt që kanë vizituar banesën e yllit të famshëm të rock-ut, e cilësojnë atë si “frigorifer i zi” dhe “hapësirë ruajtëse e mishit”, pasi Manson nuk lejon që temperatura në dhomën e tij të kalojë kurrë 15 gradë Celsius.

Një grua thotë se ai urren rrezet e diellit dhe ka vënë perde të zeza e të trasha në dritare.

“Nëse dikush e kthente kondicionerin në 18 gradë ose hapte një perde, Manson kishte shpërthime zemërimi. “Ai po shkatërronte mobiljet,” tha një ish-partner i Rolling Stone.

Më pas ai bëri një përshkrim më të detajuar të hapësirës, duke përmendur edhe “dhomën e përdhunimit” të famshme që artisti ka në shtëpinë e tij.

“Apartamenti është plot me gjak, foto të prera nga revistat pornografike dhe qindra foto gjoksi. “Mbi shtratin e tij, fjala AIDS është lyer me spërkatje në mur,” shpjegoi gruaja.

Megjithatë, ai kurrë nuk i ka pranuar këto thashetheme dhe avokati i tij thotë për të: “Ata po përpiqen dëshpërimisht të lidhin emrin e klientit tim me llogari të rreme”.