20/03/2023

Ndodh puthja e parë mes Kristit dhe Keisit.

Edhe pse ka qenë në kuadër të lojës Keisi dhe Kristi kanë dhënë puthjen e parë.

Ka qenë Olta që ka zgjedhur një pyetje për Keisin: “Cilin banor do zgjidhje të martoje, të dashurojë dhe të eliminoje.

Ose përgjigju ose puth dikë në buzë.” Keisi zgjodhi dënimin dhe të dy u puthën.