Ndeshja Shqipëri-Poloni/ Nga flakadanët, te lëndët e tjera piroteknike, policia apel tifozëve: Mos mbuloni fytyrat

 Ndeshja Shqipëri-Poloni/ Nga flakadanët, te lëndët e tjera piroteknike, policia apel tifozëve: Mos mbuloni fytyrat

Ndeshja Shqipëri-Poloni/ Nga flakadanët, te lëndët e tjera piroteknike, policia apel tifozëve: Mos mbuloni fytyrat
Mbahet sot ndeshja Shqipëri-Poloni.

NJOFTIMI I POLICISE
Në kuadër të masave të ndërmarra për garantimin e rendit dhe sigurisë publike, para, gjatë dhe pas zhvillimit të ndeshjes së futbollit Shqipëri-Poloni, dhe për parandalimin e futjes së sendeve të kundërligjshme në stadi…

Të ngjashme