• 31/03/2023

Mediu bën bashkë të gjithë aleatët e PD-së, Doda drejton grupin e PDIU-së

 Mediu bën bashkë të gjithë aleatët e PD-së, Doda drejton grupin e PDIU-së

Opozita parlamentare do të ketë tre grupe parlamentare në Kuvendin e Shqipërisë, PD-së dhe dy të drejtuar nga PR dhe PDIU, dy aleatët e Lulzim Bashës.

Në grupin e drejtuar nga Fatmir Mediu do të jenë edhe tre kryetarë të tjerë të partive të vogla që janë pjesë e koalicionit opozitar.

Në grupin e Partisë Republikane të drejtuar nga Fatmir Mediu do të jenë;

Fatmiri Mediu-Kryetar
Agron Duka-nënkryetar
Merita Bakiu-zëdhënes
Elda Hoti -sekretar
Emilia Koliqi-anetar
Dashamir Shehi-anetar
Vangjel Dule-anetar

Grupin e PDIU-së në Kuvendin e Shqipërisë do ta drejtojë deputetja Mesila Doda.

Grupi i PDIU-Demokraci dhe Integrim
Mesila Doda -Kryetar
Ilda Dhori- nenkryetar
Andia Ulliri-zedhenes
Nusret Avdulla- sekretar
Shpetim Idrizi- anetar
Selaudin Jakupllari – anetar
Kasem Mahmutaj- anetar

Të ngjashme