Me një tortë të helmuar, e moshuara ukrainase vret 8 ushtarë rusë

 Me një tortë të helmuar, e moshuara ukrainase vret 8 ushtarë rusë

Një grua e moshuar ukrainase dyshohet se vrau 8 ushtarë rusë të uritur duke i ofruar ëmbëlsira të helmuara.

Incidenti u raportua nga një zyrtar i Ministrisë së Brendshme të Ukrainës, i cili bëri publike një përgjim mes një ushtari rus dhe partnerit të tij.

Ushtria ruse është në një situatë të komplikuar nga pikëpamja e furnizimeve, siç dëshmojnë shumë rrëfime të ngjashme me këtë.

Ushtarët e uritur pranojnë ushqim edhe nga popullata vendase.

Megjithatë, në këtë rast tetë prej tyre janë helmuar nga e moshuara.

Të ngjashme