• 10/06/2023

Luizi ‘kërcënon’ Efin: Nuk do të përfundojë siç mendon ti. Mos e zgjat, për të mirën tënde!

 Luizi ‘kërcënon’ Efin: Nuk do të përfundojë siç mendon ti. Mos e zgjat, për të mirën tënde!

Pas sqarimit të dyshes Kiara dhe Efi në dhomën e surprizave, duket se debate ka vijuar edhe në dhomën e ndenjes.

Luizi e ‘ka kërcënuar’ Efin të mos e vijoj debatin më me Kiarën sepse nuk është në interesin e saj.

Pjesë nga debati:

Luiz: Të sugjeroj mos ta zgjasësh këtë bisedë më Kiarën! Unë s’jam as prindi jot, askush por po të them të mos e zgjasësh.

Efi: Meqë ne të dyja e dimë më mirë, do e flasim.

Luiz: Po thotë Kiara pjesën e saj, ti tënden. Më beso nuk do përfundojë si mendon ti.

Nuk ta sugjerojë. Për të mirë të të dyjave ju, nuk ju leverdis ta zgjasni.

Kiara: Nuk e kuptoj as pse u hap.

Luiz: Efi, të dua fort prapë, por kur të dal jashtë dhe është ashtu si thua ti të kërkojë falje.

Efi: Po shoh reagimin tënd, prandaj u hap kjo temë. Më vjen keq që nuk më njohe kurrë.

Të ngjashme