• 31/03/2023

Lotë dhe përqafime në Big Brother! Top Channel i dhuron Arjolës një super-apartament tek “Kodra e Diellit”

 Lotë dhe përqafime në Big Brother! Top Channel i dhuron Arjolës një super-apartament tek “Kodra e Diellit”

Arjola Demiri ka marrë një dhuratë nga Top Channel që e la atë pa fjalë.

Në fillim produksioni e surprizoi Arjolën me fëmijët e saj, që i shkuan brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Pasi ajo u takua me fëmijët, Arbana i tha Arjolës që në oborr kishte një dhuratë.

Aty ajo gjeti një kuti me kordele të kuqe, ku brenda ndodhej një çelës.

Top Channel i dhuroi një super apartament tek zona “Kodra e Diellit”.

Të ngjashme