20/03/2023

Opinionistja e “Big Brother VIP” Zhaklin Lekatari, e njohur për deklaratat e bujshme për seksin dhe burrat shqiptarë, u jep këshilla herë pas here vajzave të refuzojnë dhunë dhe presionin psikologjik nga meshkujt.

Por vetë Zhaklin Lekatari ka bashkëjetuar 7 vite me Burim Kursarin, i cili e dhunonte.

Burim Kursari është një trafikant droge, por njihet si reper me emrin Bim Bima.

Bim Bima është dënuar në vitin 2017 për prodhim dhe përpunim droge. Kusari i njohur si Bim Bima ka pranuar implikimin në trafik droge.

Në trafik droge është implikuar dhe ka bërë burg edhe Dor Lushi, burri i Olta Gixharit.

Nga ana tjetër, Lekatari ka theksuar se Bim Bima e ka dhunuar.

Kam pasur edhe një marrëdhënie të dhunshme atje. Isha në një marrëdhënie me dikë që në atë kohë ishte partneri ime dhe në atë kohë marrëdhënia jonë ishte e dhunshme jo vetëm nga ana seksuale. Tjetri të dhunon edhe nga ana psikologjike. Tjetri ushtron dhunë tek ty edhe fizike, bën kërkesa që ti nuk mund ti përmbushësh ose pasigurinë e vet e kanalizon tek ty duke të bërë të ndihesh keq ose zhvlersuar. Kjo është ajo që ndodhi me mua. Ish i dashuri më ka tërhequr zvarrë për disa metra sepse nuk pranova që të kthehesha me të”, tregoi Lekatari. 

Burimi i lajmit: Prapaskena.com