• 29/03/2023

Kush mendoni se lë sot shtëpinë?

 Kush mendoni se lë sot shtëpinë?

Në nominim në Big Brother VIP 2 janë L:uizi, Kiara, Ronaldo, Efi dhe Kristi.

Sonte është Prime e së martes dhe një nga banorët do largohet. Ka edhe një shans për kthim në biletë.

Duke parë lojën e gjithësecilit deri më tani cili nga banorët mendoni se do të lërë shtëpinë?

Të ngjashme