“Kur unë flirtoja me Erionin, ti zhgarraviteshe me Brunon e Bledin”, Mikela acarohet nga Rrushja: Je 2 metra e s’di të lidhesh 2 llafe

 “Kur unë flirtoja me Erionin, ti zhgarraviteshe me Brunon e Bledin”, Mikela acarohet nga Rrushja: Je 2 metra e s’di të lidhesh 2 llafe

Rrushja dhe Mikela janë përfshirë në një debat të ashpër pas takimit të kësaj të fundit me Erionin.

Ishte Rrushja që e cilësoi Mikelën false dhe u deklarua për t’i rënë në sy Erionit se po bën diçka më shumë për të.
Rrushja: Kjo niset nga vetja se më falso se Mikela nuk ka dhe nuk do të ketë. Kur kam nisur unë me Erionin me flirtu, kjo ka qenë duke u zhgarravit me Brunon e Bledin.

Mikela: Mos mi trego mua zhgarravinat se pastaj të djeg mënyra se si të flas.

Mikela: Je 2 metra goc e s’di të lidhësh dy llafe.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Rrushja: Kjo kur e pa që unë po filloj me u afru me Erionin, u deklarua se kjo e ka pasur bllok.

Të ngjashme