Kur e kanë humbur virgjërinë? Vajza e Big Brother flasin pa dorashka

 Kur e kanë humbur virgjërinë? Vajza e Big Brother flasin pa dorashka

Mbasditja e sotme ka kaluar me biseda dhe debate mes banorëve të ‘’BBV’’. Një temë interesante që ata prekën ishte edhe eksperienca e parë seksuale.

Pyetjen e drejtoi Pajtimi por pa dashur të ofendojë vajzat e shtëpisë. Ato me sportivitet dhe lirshmëri u përgjigjën njëra pas tjetrës.

‘’Unë e kam humbur virgjërinë në moshën 18 vjeçare, atëherë e kam njohur dashurinë e jetës’’,- tha Semi.

Pas saj Antonela tregoi se kontaktin e parë seksual e ka pasur 17 vjeç e gjysëm, ndërsa Beatrix në moshën 22-vjeçare.

Të ngjashme