Kulluri sulmon PD: Ata që e drejtojnë marrin leje për kulla, budallenjtë hedhin molotov…

Edvin Kulluri, ish–anëtar i Këshillit Kombëtar Demokrat, ka sulmuar ditën e sotme Partinë Demokratike të drejtuar nga Sali Berisha. Sipas Kullurit drejtues të saj përfitojnë leje e vila ndërkohë që mbështetësit e partisë protestojnë.

“Ata që drejtojnë PD marrin leje për kulla dhe vila, budallenjtë hedhin molotov. Bëjnë ca burg, por nejse, ja vlen burgu për vilat dhe kullat e idhullit! Idhulli nuk gjykohet, thjesht adhurohet!” – shkruan Kulluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com