Kontrabandë me vlerë 7286 euro, arrestohen 4 shqiptarë në Spanjë, detaji që i zbuloi

Garda Civile ka konfirmuar arrestimin e katër personave të nacionalitetit shqiptar, të cilëve iu sekuestruan rreth tre kilogramë e gjysmë snuff dhe rreth dyzet kartona nga Andorra me vlerë tregu mbi 7286 euro.

Siç detajohet nga autoritetet, një patrullë që ka kryer një Pikë Verifikimi Fiskal në periferi të Bescaranit ka identifikuar një automjet me targa të huaj të parkuar në një rrugë pyjore, që kur ka parë policinë, ka ecur me shpejtësi.

Më pas filloi një ndjekje, e cila përfundoi me ndërhyrjen e një patrulle të dytë e cila, do të ndihmonte të parën.

Kur të katër anëtarëve të mjetit iu mor karta e identifikimit, ata panë mallin që mbanin në bagazh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com