• 10/06/2023

“Kokrra e plehrës paske qenë”/ Luizi zhgënjehet me Lorencin dhe nuk mban veten

 “Kokrra e plehrës paske qenë”/ Luizi zhgënjehet me Lorencin dhe nuk mban veten

Gjatë natës së mbrëmshme 3 nga banorët e shtëpisë janë ngaruar me një mision sekret nga Vëllai i Madh, mes tyre ka qenë dhe Lorenci.

Teksa ku u zgjua pjesa tjetër u trondit nga rrëmuja e tmerrshme e shtëpisë, banorët nuk arritën të gjenin 3 prej tyre që ishin më mision.

Ndërkohë që të gjithë dhanë emrat e tyre, Lorenci ishte një nga ata që u përmend por nuk e pranoj autorësinë e misionit.

Sapo 3 emrat u zbuluan, ka qenë Luizi ai i cili i ka thënë këngëtarit: Paske qenë kokrra e plehrës.

Të ngjashme