• 10/06/2023

Kiara dhe Olta shkojnë në nominim! Kush del të shtunën nga shtëpia?

 Kiara dhe Olta shkojnë në nominim! Kush del të shtunën nga shtëpia?

Kiara dhe Olta shkojnë në nominim.

Në garën mes dy çifteve, mbi 86% e publikut votoi që çifti Kiara dhe Olta të shkojnë në nominim. Ndërsa për Kristin dhe Qetsorin kishin votuar vetëm 14%.

Pritet një garë e fortë dhe zhvillime interesante në shtëpi deri te prime e së shtunës pasi Luizi ka deklaruar se ai nuk qëndron pa Kiarën në shtëpi.

Të ngjashme