20/03/2023

Marrëdhënia mes Luizit dhe Kiarës ka tërhequr vëmendjen e të gjithë publikut, në shtëpinë e Big Brother VIP.

Ditën e sotme ata janë shfaqur tepër të afërt me njëri-tjetrin, edhe në përballje me banorët e tjerë.

I tillë ishte dhe rasti kur Kiara po debatonte me Oltën, dhe kjo i fundit iu drejtua duke i thënë se Luizi ka fituar terren me të. Për t’iu kundërpërgjigjur, moderatorja i dhuroi një përqafim Luizit.