• 10/06/2023

‘Keni me pa spektakël. Ajo do çmendet krejt’! / Çfarë po premton Luizi?

 ‘Keni me pa spektakël. Ajo do çmendet krejt’! / Çfarë po premton Luizi?

Luiz Ejlli duket se e ka lojën direkt me Oltën. Ndërsa ka qenë duke biseduar me banorët, Luizi u ka treguar edhe “përplasjen” që ka pasur me banoren. Ai thotë se mund të dalë në nominim me të “kokë me kokë” dhe se kjo mund të ndodhë para finales.

Luizi: Jam tu medu si me bo Luizin me dal prej vetes. Veç një fjalë i thashë se u çova prej gjumit “Pse kaq qetësi”, tha “Janë tu fjet”. “Po pse s’bën si e marrë siç po baje tan ditën”, i thashë. Ishe mirë, si me thanë ajo kundërshtarja, ajo femra e fortë e më the e të thashë.

Keni me pa spektakël, veç keni me u ul dhe do shihni spektakël. Veç të dal në nominim unë me të, edhe shiheni. Ju thoni s’dilni, por unë besoj se do dalim pak para finales, edhe do i shihni reagimet e saja, ta po çmendet krejt’.

Të ngjashme