• 10/06/2023

KAS merr vendimin për “Bashkë Fitojmë”, emri i Ilir Metës do të vendoset në fletën e votimit

 KAS merr vendimin për “Bashkë Fitojmë”, emri i Ilir Metës do të vendoset në fletën e votimit

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve ka vendosur që në fletën e votimit krahas koalicionit “Bashkë Fitojmë” të shkruhet emri i Ilir Metës. Ndërkohë, më herët koalicioni “Bashkë Fitojmë” iu drejtuar KQZ me kërkesë për të vendosur emrin e Sali Berishës si kryetar.

‘KAS me shumicë votash vendos pranimin e pjesshëm të kërkesës së PD-së sa i përket pasqyrimit të emrit të kryetarëve të partive të udhëheqësve të partive të koalicioneve Bashkë-Fitojmë në fletën e votimit. Rrëzimin e kërkesës për pasqyrimin e PD-së për shkronjat nistore të partive përbërëse për koalicionit përkatëse. Rrëzimin e kërkesës së koalicionit Bashkë Fitojmë për vendosjen emrit të deputetit Sali Berisha në fletën e votimit si drejtues si koalicionit të bashkë fitojmë.’- deklaron KAS.

 Në këtë formë KAS me shumicë votash vendos pranimin e pjesshëm të kërkesës së PD-së sa i përket pasqyrimit të emrit të kryetarëve të partive të udhëheqësve të partive të koalicionit “Bashkë Fitojmë” në fletën e votimit.

Të ngjashme