“Ka diçka dhe nuk e mohojmë”, kreu i NASA flet për alienët: Shpresoj fort të mos jetë teknologji e një rivali këtu në Tokë

 “Ka diçka dhe nuk e mohojmë”, kreu i NASA flet për alienët: Shpresoj fort të mos jetë teknologji e një rivali këtu në Tokë

Bill Nelson, i caktuar që prej muajit maj nga administrata Biden si administrator i agjencisë amerikane të hapësirës, u shpreh se nuk është i sigurt se çfarë janë me saktësi disa prej fenomeneve të paidentifikuara ajrore që kanë parë pilotët e marinës.

“Shpresoj fort që me atë lloj teknologjie, të mos jetë një kundërshtar këtu në Tokë”, citohet të ketë thënë ai, duke rikthyer sërish debatin e nxehtë të ekzistencës së alienëve.

“Çfarë mendoni se po bëjmë ne në Mars? Po kërkojmë shenja jete. Është pjesë e misionit të Nasës. A ka planete të tjera ku ka jetë, këtë duam të shohim”, është shprehur ai.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Nelson shtoi se ka folur me pilotët e marinës që kanë parë diçka të cuditshm atje lart.

“Ata nuk e dinë çfarë është, ne nuk e dimë çfarë është, por diçka ka dhe nuk e mohojmë. Ka shumë pyetje të cilave jemi përpjekur t`i japim përgjigje. Çfarë apo kush është atje? Kush jemi dhe ne vete. Si arritëm këtu, si u zhvilluam e si u qytetëruam. Dhe a janë të njëjtat kushte atje në një univers që ka kushedi sesa diej të tjerë, e kushedi sa galaktika- është aq i madh sa nuk mund ta imagjinoj“, vazhdon komenti i tij.

Të ngjashme