• 11/06/2023

Jurgena nxjerr të tjera prova për Kiarën, Mozzik dhe Ronin!

 Jurgena nxjerr të tjera prova për Kiarën, Mozzik dhe Ronin!

Nuk ndalon profili me emrin “Jurgena Tusha” ku disa besojnë se është shoqja e Luizit e të tjerë se është dikush tjetër që fshihet pas emrit të saj.

Diçka është e sigurt,ky profil e ka kapur keqazi me Kiarën dhe po e nxjerr gënjeshtare!
Disa story të tjera kanë bërë rrjetin lëmsh sepse aty tregohet se Kiara ka qënë në lidhje me Ronin dhe kanë kaluar pushime sëbashku në Greqi edhe pse ajo ka thënë se ishte me shoqet.

Gjithashtu ka nxjerrë një bisedë private midis saj dhe reperit Mozzik,ku duket se konfirmojnë atë që Kryefjala disa kohë më parë ju tregoi se ishin bashkë.
Ajo pretendon se Kiara ka folur me Ronin pasi ka dalë nga shtëpia dhe dikush i shkruan:”Di unë një lajm të sigurt që Kiara gjatë kohës që u eleminua dhe ishte jashtë prej 1 javësh ka qënë në shoqëri të Ron Kokës,madje ai ja ka akoma pashaportën Kiarës(ndoshta tani e kuptojmë pse Kiara nuk mundi të shkojë në Itali për të takuar prindërit?!)

Pastaj me Mozzik kanë bisedat e tyre ku lihet të kuptohet se do takohen por për më shumë,mbushni një tas kokoshka dhe lexoni bisedat si më poshtë:

Të ngjashme