• 10/06/2023

‘Ju që erdhët jeni si lodra’! Bledi acarohet keq me Kristin: Ti ke nevojë për lodra seksuale

 ‘Ju që erdhët jeni si lodra’! Bledi acarohet keq me Kristin: Ti ke nevojë për lodra seksuale

Debate të forta ka patur ditën e sotme brenda shtëpisë së ‘Big Brother VIP’ lidhur dhe rifutjen e banorëve të rinj.

Teksa Kristi i ka konsideruar lodra dhe formë argëtimi për banorët e vjetër, një koment ka patur edhe Bledi.

Ndërkohë që kujtojmë se Bledi është një nga të rifutrit, ai I ka kujtuar kristit fëmijërinë teksa nuk i ka lënë pa përmendur edhe lodrat seksuale.

“Që nga momenti që Kristi përmendi lodrat dhe kukullat tregon që i vogël ka qenë duke luajtur me to, me kukulla.

E këshilloj Kristin të dali jashtë shtëpisë tëk lagja dhe të luaj me topa siç ka luajtur Qetsori dhe Bledi kur kanë qenë të vegjël.

Kristi vazhdon te jetë opinonist i parritur, ose dyshoj tek lodrat seksuale që përdor Kristi.”- tha Bledi.

Të ngjashme