“Janë shpenzuar miliona për inceneratorët”, zbardhen detaje nga mbledhja e deputetëve të PD-së

 “Janë shpenzuar miliona për inceneratorët”, zbardhen detaje nga mbledhja e deputetëve të PD-së

Zbardhen detaje nga mbledhja e shumices se deputeteve te PD-se, te zhvilluar kete te merkure.
Eshte dakordesuar se keta deputete ne grup do te votojne kunder 2 nismave ligjore.

10. Projektligj “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë, për bashkëpunimin teknik 2022 për projektin “Ekonomia qarkulluese për zhvillimin e qëndrueshëm urban në Shqipëri”.

12. Projektligj “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 8577, datë 10.2.2000, “Për organizimin dhe funksionimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, të ndryshuar.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Kundershtia per projketligjin e pare vjen pasi, deputetet dhe aleatet e PD-se shprehen se qeveria shqiptare ka harxhuar miliona euro per mbetjen ne aferat me inceneratoret.

Ndersa sa i perket projketligjit per GjK, ata jane shprehur se nuk jane dakord me rritjen e rrogave e vetem anetareve te Kushtetueses, por mendojne se nese duhet te kete rrritje pagash, ato duhet te reflektohen ne te gjithe sistemin e drejtesise.

tiranaweb.al


Të ngjashme