• 10/06/2023

Ish-deputeti i PD: Komunistit non-grata i skadoi abonimi

 Ish-deputeti i PD: Komunistit non-grata i skadoi abonimi

Ish-deputeti i PD dhe ish Drejtor i AKSH në administratën Berisha, Endri Hasa ka ironizuar Sali Berishën për fjalimin e tij në stadium në mbyllje të ceremonisë së çeljes së fushatës për zgjedhjet e 14 majit.

Ish-deputeti i PD-së e quan Berishën ‘komunist non grata’ që i ka mbaruar abonimi i spektaktorëve.

“Kur je komunist non grata dhe te mbaron abonimi i spektatorëve” – shkruan Hasa në Facebook, pas braktisjes së Berishës nga demokratët gjatë fjalimit të tij.

Të ngjashme