• 31/03/2023

I dyshuar për drogë, Gledis Nano liron përfundimisht nga detyra shefin e Komisariatit

 I dyshuar për drogë, Gledis Nano liron përfundimisht nga detyra shefin e Komisariatit

Me urdhër nga drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, është liruar nga detyra dhe larguar nga policia, shefi i Komisariatit të Përmetit.

Bëhet fjalë për Petrit Gjokazën, që ishte pezulluar më parë nga gjykata nën dyshime për shpërdorim detyre.

Gjokaza akuzohet nga drejtësia edhe për veprën penale “kultivim i lëndëve narkotike”.

Në vend të tij është emëruar Bledar Metaj, që më parë ka mbajtur postin e shefit të rendit në qytetin e Fierit.

Të ngjashme