• 10/06/2023

Herë miq e herë ‘armiq’ Kristi i thotë Luizit: Je pa karakter, interesaxhiu më i frikshëm

 Herë miq e herë ‘armiq’ Kristi i thotë Luizit: Je pa karakter, interesaxhiu më i frikshëm

Gjatë sfidës së Deutschcolor, ku u zhvillua loja me pyetje e përgjigje, Ronado kishte shkruar “Jam gay”.

Kësaj pyetje, Kristi iu përgjigj me po, ndërsa Rolando i derdhi kovën me bojë në kokë.

Luizi e pyeti Kristin se përse ai tha se Ronaldo është gay.

Kristi i tha Luizit se ai po e provokon me këtë pyetje dhe se nuk dinte çfarë përgjigje të jepte, prandaj u përgjigj me po.

Të ngjashme