08/02/2023

Këngëtarët e dasmave paguhen mirë në Shqipëri. Por duket se edhe mashtrohen ndonjëherë.

Këngëtari Gena është një nga më të kërkuarit.

I ftuar në një emision televiziv ai tregoi duke qeshur se tashmë ka ndryshuar tradita dhe se paratë i merr çifti.

Gena: Ka ndryshuar tradita, paratë i merr çifti. Më parë i ka marrë këngëtari.

Këngëtari ka zbuluar dhe një rast kur i kanë hedhur rreth 7-8 mijë euro false dhe është ndjerë i turpëruar, por nuk i ka telefonuar ata që bënë dasmën.

Gena: Kemi çuar lekët në bankë dhe aty është turp i madh se kanë dalë që janë false dhe është problem tjetër.

Pyetje: Çfarë vlere mund të kenë qenë false?

Gena: Rreth 7-8 mijë euro. Përpara 10 vitesh, ishin të kopjuara aq mirë sa nuk kuptoheshin. Ai mund të të hedhë dhe florinj e të dalë bakër. Ideja është që ke në dorë lekë false dhe ndihesh i turpëruar në atë moment.