01/02/2023

Anëtarja e Komisionit të Rithemelimit, Ledina Mandija, duke folur lidhur me zgjedhjet e pjesshme vendore të cilat priten të zhvillohen për disa janë në vendin tonë në 6 bashki, tregoi se do të kandidojnë nën siglën e PD.

Mandia shtoi se deri në fund të këtij muaj do të jenë caktuar kandidatët.

“Grupi i rithemelim, e ka konsideruar datën e vendosur nga presidentit dhe do të përfshihet në zgjedhjet lokale.

Do të jemi me siglën e PD, grupi i rithemelimit ushtron funksionet më të larta të PD. Sipas parimit një anëtar një votë, do të vendosi për kandidaturat më të përshtatshme dhe profesionale.

Deri në fund të muajit do të kemi siguruar kandidatura e mundshme.”, u shpreh ajo.