Grabitet shtëpia e Ermal Metës, reagimi epik i këngëtarit: Njoftim për hajdutët që thyen derën time…!

Vjedhje në shtëpinë e Ermal Metës. Vetë kantautori e bëri të ditur lajmin me një story të postuar në Instagram. Ai ka fotografuar një foto të derës së shtëpisë së thyer dhe e shoqëron me melodinë e Antonello Venditti duke kënduar në këtë botë hajdutësh:

“Njoftim për hajdutët që thyen derën time sonte për të vjedhur, një gjerdan. Nëse kërkoni ar dhe para në shtëpinë e kantautorëve, ne nuk jemi të pasur.”

Grabitet shtëpia e Ermal Metës

Me gjithë fatkeqësinë, Ermal Meta i ka kushtuar më pas një video fansave për t’i falënderuar për dashurinë që i kanë shprehur sot: “Fortuna e vogël është mirë. Mami i saj është mirë. Ju falënderoj të gjithëve për dashamirësinë!” – thotë kantautori./m.j

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com