Gjyqtarja Hoxha shpërthen në lotë para gjykatës: Më ktheni paratë, janë pensionet e prindërve

 Gjyqtarja Hoxha shpërthen në lotë para gjykatës: Më ktheni paratë, janë pensionet e prindërve

Gjykata e Posaçme ka rrëzsuar kërkesen e Enkelda Hoxhës, ish-gjyqtares së Krujës e cila kërkonte kthim të vlerës monetare të sekuestruar në banesën e saj gjatë kontrollit.

Sipas Hoxhës paratë e sekuestruara jane pensioni dhe kursimet e prindërve dhe u duhen atyre nevoja jetike. Mësohet se në seancë gjyqtarja mes lotësh ka deklaruar se fëmijet dhe prindërit e saj jane në kufijte e mbijeteses.

Kujtojmë se ne 11 shkurt të këtij viti në banesen e saj janë gjetur dhe sekuestruar dhjetë mijë dollarë.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Të ngjashme