Gjendet një qese me kocka njeriu pranë varrezave në Berat, policia i çon për ekzaminim

 Gjendet një qese me kocka njeriu pranë varrezave në Berat, policia i çon për ekzaminim

Berat | Në varrezat e qytetit, punonjësit e varrezave të bashkisë, gjatë pastrimit anës rrugës hyrëse për në varreza, kanë gjetur një qese plastmasi transparente, të vjetër, brenda së cilës gjendeshin mbetje kockore humane.

Mbetjet kockore do të dërgohen në Institutin e Policisë Shkencore, për ekzaminime të mëtejshme.

Është krijuar grupi hetimor, janë plotësuar formularët për ekzaminimin e mbetjeve kockore në Institutin e Policisë Shkencore, dhe vijon puna për dokumentimin e plotë të këtij rasti.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Nga veprimet e para hetimore rezulton se nuk kemi të bëjmë me ngjarje kriminale.

Të ngjashme