-5.5 C
Tirana
Thursday, 27 January, 2022

Gëzojnë imunitet në BBVip / Kush janë tre banorët më të preferuar të publikut?!

Këtë të martë publiku mundi të vendoste nëpërmjet një televotimi për banorët e tyre të preferuar.

Këtë status do mund ta ‘’shijonin’’ vetëm tre nga më të preferuarit.

Sipas qëndrimit të shumicës prej publikut, banorët më të preferuar janë Einxhel, Donaldi dhe Iliri.

Këto tre banorë do të gëzojnë iminutet për nominimet e mbrëmjes së sotme.

TË NGJASHME

TË FUNDIT