-5.5 C
Tirana
Thursday, 27 January, 2022

Frikë nga ndonjë sulm i mundshëm, Klodian Çalamani transferohet me urgjencë nga Fieri në Vlorë

Vrasësi i 8 vjeçarit Mateo, Klodian Çalamani është larguar nga paraburgimi i Fierit, për t’u dërguar në atë të Vlorës.

Shkak për transferimin e tij është bërë mundësia e ndonjë sulmi ndaj tij në burg, për shkak të krimit të rëndë që ai ka kryer.

Çalamani ka qenë i shoqëruar nga policia e burgjeve dhe policia e rendit kur është transferuar në Vlorë.

Gjatë ditës së sotme familjarët e të miturit qëndruan me orë të tëra në ambientet e Gjykatës së Fierit, ndërkohë që për shkak të tensionit masa ndaj Çalamanit u dha në mungesë.

TË NGJASHME

TË FUNDIT