• 27/03/2023

FOTO / Vajza e Bashkim Finos i jep fund beqarisë

 FOTO / Vajza e Bashkim Finos i jep fund beqarisë

Megi Fino i ka dhënë fund beqarisë.

Vajza e ish deputetit të ndjerë, Bashkim Fino ka celebruar në martesë dashurinë me Sidrit Takon, ndërsa janë publikuar dhe fotografitë e para nga ceremonia ku i ka thënë “po” personit të zemrës.

Siç shihet dhe nga fotot, ata kanë mbajtur një ceremoni të vogël me njerëzit më të afërt.

Kujtojmë që pak kohë më parë, Megi Fino u emërua zëvendës ministre për Evropën dhe Punët e Jashtme.

Të ngjashme