• 29/03/2023

FOTO / Protesta për çmimet merret peng, në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës

 FOTO / Protesta për çmimet merret peng, në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës

Protesta e nisur si qytetare per uljen e cmimit te naftes i cili u rrit nga lufta ne Ukraine, ka perfunduar ne nje proteste te drejtuar nga Sali Berisha dhe Ilir Meta. Protesta eshte marre peng nga Berisha-Meta dhe faktet flasin qarte per kete.

Ata qe kane dale ne podium dhe kane folur me te pranishmit kane qene ata qe jane ne Shtepine e Lirise. I pari e ka marrë fjalën Fatmir Merkoci, anëtar i Komisionit të Rithemelimit të PD dhe një nga besnikët e Sali Berishës në protestën e dhunshme të 8 janarit te selia e PD.

FOTOT/ Protesta merret peng nga "Shtëpia e Lirisë", në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës. EmratFOTOT/ Protesta merret peng nga "Shtëpia e Lirisë", në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës. Emrat

Pas tij ishte Ilirjana Kuçana, e cila njihet si ithtare e Berishes. Ajo ne cdo proteste te Berishes ka qene ne krah te tij, madje, edhe ne zyren e tij sic duket ne foton e meposhtme.FOTOT/ Protesta merret peng nga "Shtëpia e Lirisë", në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës. Emrat

Por nuk mund te mungonte edhe nje ithtar tjeter i Berishes,  Arbër Kola i cili ka qenë aktiv në foltoret e Sali Berishës, ku ka shprehur mbështetjen për të. Ndërkaq, ishte një nga kryesorët në sulmin e selisë së PD-së më 8 janar të këtij viti.FOTOT/ Protesta merret peng nga "Shtëpia e Lirisë", në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës. Emrat FOTOT/ Protesta merret peng nga "Shtëpia e Lirisë", në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës. Emrat

FOTOT/ Protesta merret peng nga "Shtëpia e Lirisë", në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës. Emrat

Edhe Lorina Halilaj ishte nje nga ato qe mori mikrofonin ne vazhden e kesaj strategjie. Halilaj ka qene ne fushate pjese e ekipit te monotirimit te medias ne PD.FOTOT/ Protesta merret peng nga "Shtëpia e Lirisë", në podium dalin njëri pas tjetrit ithtarët e Berishës. Emrat

Të ngjashme