• 10/06/2023

Flet për herë të parë, Kristi i thotë të gjitha për lidhjen që kishte jashtë me Zazën

 Flet për herë të parë, Kristi i thotë të gjitha për lidhjen që kishte jashtë me Zazën

Gjatë një bisede me Dean, Kristi ka folur për lidhjen që kishte jashtë shtëpisë me Zazën. Ai është shprehur se fakti që ishin larg dhe takoheshin rrallë e bënte të vështirë marrëdhënien e tyre.

Mirëpo, Kristi ka shtuar se nuk e donte, vetëm e pëlqente. Kjo sepse ata nuk ishin takuar aq shpesh sa të lindte dashuria mes tyre.

“Mund të bëhej shumë serioze. Do shkonte drejt asaj. Nuk ishte një njohje, ishim takuar ne, por jetonim dhe larg dhe nuk takoheshim shumë. Ishte shumë e vështirë. E doja? E kisha qejf, nuk ishim takuar aq shpesh sa të duheshim, sa ta doja unë. Ku duhet një njeri kaq thjesht”, është përgjigjur ai.

Të ngjashme