• 31/03/2023

FIFA merr vendimin: Heq flamurin e Rusisë dhe ndalon himnin e saj kombëtar!

 FIFA merr vendimin: Heq flamurin e Rusisë dhe ndalon himnin e saj kombëtar!

FIFA i është përgjigjur pushtimit të Ukrainës duke i thënë Rusisë që të luajë ndeshjet në shtëpi në vende neutrale dhe duke ndaluar flamurin dhe himnin e saj kombëtar nga ndeshjet.

Organi drejtues i futbollit botëror tha se ekipet ruse do të luajnë si “Unioni i Futbollit të Rusisë”.

Ai tha se do të vazhdojë dialogun e tij me organizatat e tjera sportive për të përcaktuar masa shtesë “duke përfshirë përjashtimin e mundshëm nga garat”.

Të ngjashme